Zoals we in de actualiteiten kunnen zien zijn veel mensen al plannen aan het maken voor een welverdiende vakantie. Maar wat als je je zorgen maakt over je dierbare, voor wie je normaal gesproken zorgt? Geen paniek! Bij ZZZelf begrijpen we dat de behoefte aan zorg niet stopt wanneer jij behoefte hebt aan ontspanning. Daarom staan onze ondersteuners klaar om tijdens jouw vakantie tal van taken over te nemen. 

Wij begrijpen de noodzaak van een zorgeloze vakantie, zonder de last van bezorgdheid over degenen die je dierbaar zijn. Onze toegewijde ondersteuners bieden niet alleen praktische hulp, maar ook geruststelling en zorgzaamheid, zodat jij met een volledig gerust hart kunt genieten van je vakantie. 

Wil je weten hoe ZZZelf jouw (zomer) vakantie nog zorgelozer kan maken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om hulp bij taken in huis, gezelschap voor je dierbare, of andere ondersteuning, we staan voor je klaar. Laat ons de zorg dragen, zodat jij onbezorgd kunt genieten van de warme zomermaanden. Want bij ZZZelf staat een zorgeloze zomer hoog op de agenda! 

Naar boven