We zijn blij om jullie kennis te laten maken met Tom Korporaal, een topper in ons team! 🌟 Tom is zo’n enthousiaste en toegewijde ondersteuner die altijd in de startblokken staat om het verschil te maken in het leven van onze zorgvragers.

Zijn verhaal begon met kantoorbanen, maar Tom verlangde naar buiten werken, bewegen en genieten van frisse lucht. Dat bracht hem in de wereld van hovenierswerk, een switch die zijn liefde voor de natuur en actieve levensstijl weerspiegelt. En weet je, het was zijn eigen ervaring als mantelzorger voor zijn vader die Tom de waarde van ondersteuning en zorg in de vertrouwde omgeving liet inzien.

Een ontmoeting met Janneke, een collega bij ZZZelf, opende deuren naar een nieuw avontuur voor Tom. Samen met Inge ging de bal rollen en zo begon Tom zijn inzet voor ZZZelf als ondersteuner. Zijn doel? Partners ontlasten en zorgen voor een betere kwaliteit van leven voor onze zorgvragers.

Tom heeft geleerd dat het niet altijd makkelijk is voor mantelzorgers om bepaalde taken los te laten, vooral in het begin van de samenwerking. Maar door zijn inzet en begeleiding zien we partners na verloop van tijd hun eigen ruimte en tijd opeisen, een prachtig resultaat!

Met ongeveer vijf zorgvragers in zijn werkweek, ondernemend van wandelingen en winkelen tot sporten, maakt Tom echt het verschil. Zijn toewijding, geduld en empathie maken hem niet alleen een geweldige ondersteuner maar ook een waardevolle aanwinst voor het ZZZelf-team.

Tom, bedankt voor alles wat je doet, en we kijken ernaar uit om samen nog vele zorgvragers te ondersteunen in de toekomst.

Naar boven